sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ystävyys säilyy

Mietin tänään miten onnellinen saan olla, kun minulla on monta ihanaa ystävää, joiden tiedän välittävän minusta ja jotka ovat minulle todella tärkeitä. Osa on kulkenut mukanani jo useiden vuosien ajan ja osaan olen saanut tutustua viime vuosina. He kaikki ovat kovin rakkaita ja tärkeitä. Kiitos jokaiselle. <3

Tänään sain viettää aikaa sellaisten ystävien kanssa, jotka tulevat mieleeni Kaija Koon laulaessa

"Taas me kohdataan kun päiviä ois mennyt vaan
Elämälle kiitos, jatketaan
siitä mihin jäätiin viimeksi kun tavattiin.."

Niin paljon muistoja vuosien varrelta ja nuoruudesta ystäväporukan kanssa, joka edelleen pitää yhteyttä vaikka emme enää kaikki samalla paikkakunnalla asukaan. Yhdessä on koettu valtavan paljon asioita ja jaettu ilon ja surun kyyneleitä, laulettu kaupungilla aamubussia odottaessa, syöty suklaata sydänsuruihin ja naurettu, naurettu ja naurettu. Aina on ollut olkapää tarjolla, jota vasten on voinut tukeutua ja silloinkin kun välimatka on ollut pitkä, on yhteys säilynyt. Vuodet ovat vierineet, heitelleet kutakin paikkakunnalta toiselle ja jopa maasta toiseen, mutta ystävyys on säilynyt. Jokaisella tapaamisella on jatkettu siitä mihin edellisellä kerralla on jääty. Vaikka kaikki eivät aina olekaan päässeet paikalle tai jonkun kanssa tapaamisesta on vierähtänyt jo pidempi tovi, niin ikinä ei ole tunnetta, että sitä ihmistä ei enää tuntisi.

 

Tänään eivät kaikki päässeet paikalle, mutta pienellä porukalla vietimme luksusaikaa jutellen ja herkuista nauttien ja ensi kertaa jäi taas odottamaan. Halusin valmistaa jotakin hyvää näille rakkaille ystävilleni ja vein mukanani hopeatoffee-sitruuna-kuppikakkuja sekä hopeatoffee- ja piparminttufudgeja. Kuppikakut on valmistettu tällä ohjeella ja kuorrutettu Kinuskikissan hopeatoffeetäytteellä, jota valmistin tällä kertaa vain puolikkaan annoksen. Fudgejen ohje on napattu ystäväni blogista Haavikossa suhisee. Jätin vain vaahtokarkit pois ja hopeatoffee-fudgeissa lisäsin massaan puoli pussillista hopeatoffeita.





1 kommentti:

Kiitos terveisistäsi! :)