torstai 6. marraskuuta 2014

Piristävä pakkanen

Eilen ja myös tänään nautittiin ihanasta pikkupakkasesta. Keli ei tunnu lainkaan niin ankealta kun bongailee lasten kanssa pieniä lupauksia talven tulosta kuten jäätyneet vesilätäköt, kuura nurmikossa ja ilmassa leijuvat pikkuiset lumihiutaleet, joita tähän hetkeen mennessä on sadellut jo enemmänkin ja maisema on muuttunut talviseksi. Liekö syy sitten juuri tuossa hiukan talvisemmassa säässä, mutta eilen halusin tehdä riisipuuroa ja kyllä se vaan ihanalle maistuikin pitkästä aikaa. Iltapäivällä innostuin paistamaan pinaattilättyjä. Tein sitten kerralla niin ison satsin, että olisi riittänyt vaikka naapureille tarjottavaksi. Loput syötiin tänään muusin kera. Eilen olikin lankkuperunoita ja porkkanatikkuja kaverina.
Päätin hiukan uudistaa blogini ulkoasua. Jostakin syystä osa teksteistä onkin nyt sitten uudella fontilla ja osa vanhalla. Toivottavasti keksin ongelmaan ratkaisun. Vielä en tosin ole muutenkaan tyytyväinen kaikkeen, joten muokkailut varmasti jatkuvat.

Viikonloppuna juhlitaan isänpäivää ja salaisuuksia on jo ilmassa. Niistä lisää sitten, kun suut eivät ole enää supussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos terveisistäsi! :)