sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Loppuviikon rutistus ja lepsuilu

Tästä viikosta tulikin todellinen zumba-viikko. Keskiviikkona pidin lepopäivän kuten olin suunnitellutkin ja sain jopa kukkapenkki-suunnitelmani etenemään. Perennoja pihassamme ei nähdä tänä kesänä, mutta useampaa yksivuotista lajiketta olisi tarkoitus laittaa. Mansikka- ja tomaattiamppelit ovat tietysti itsestäänselvyys.

Torstaina palasin siis taas zumban pariin, mutta vaihdoin levyä. Tuolla kertaa valitsin noin 20 minuuttia kestävän zumba basicin. Perusjuttuja siis, mutta kivaa. Perjantaina päätin palata vanhan suosikkini zumba cardion pariin ja jälleen kerran totesin, että siinä on ohjelma joka ei petä. Valitsin levyltä parhaat palat, zumbasin tehokkaasti 30 minuuttia ja poltin 250 kaloria! Olin enemmän kuin tyytyväinen ja heitin vapaalle, jonka oli tarkoitus kestää tähän päivään saakka. Jos rehellisiä ollaan, ja se kai on blogini tarkoitus, niin vapaapäivä jatkui vielä tänään. Huomenna sitten taas lenkkarit jalkaan ja radalle! Tai no ainakin tien päälle. Aikamoisen lenkin saankin juosta, jotta se yhtään tasapainottaa tämän viikonlopun lepsuilua ja kaikenmoista mässäilyä.

Zumbasta täytyy vielä todeta, että joskus kyllä aion käydä kokeilemassa sitä salillakin. Ihan jo siksikin, että se voisi olla kokemuksena hauska ja myös siksi, että salilla zumbaaminen kuluttaa kaloreita vielä paremmin kuin kotosalla liikkuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos terveisistäsi! :)