perjantai 27. kesäkuuta 2014

Askartelua

Blogin puolella on ollut tavanomaistakin hiljaisempaa. Aika on kulunut kaikenlaisten piha- ja sisätöiden parissa. Viime viikot hiukan vähemmän ulkosalla, mutta kotonakin on puuhaa riittänyt etenkin vauvajuttujen parissa, kun on laitettu kaikki valmiiksi pikkuista odottamaan, joka voi syntyä hetkenä minä hyvänsä. Jänniä aikoja siis. :)

Nyt huomasin, että tällainen päivitys on vallan jäänyt julkaisematta ja koska uusia päivityksiäkään en ole juuri nyt saanut aikaiseksi niin laitanpa tämän kuitenkin. Askartelu on puuhaa, jonka parissa voisin mieluusti viettää aikaa enemmänkin. Haluaisin opetella erilaisia asioita ja tekniikoita. Harjoitella, harjoitella ja harjoitella. Vähän sama asia kuin leipomisen suhteen, että haluaisin kokeilla uusia juttuja ja kehittyä. Myös lapsemme rakastavat kyniä, paperia, saksia ja kaikenlaista käsillä tekemistä. Esikoisen kanssa lainasimmekin mummulta kirjan, josta löytyi hauskoja ja meille uusia ideoita. Näistä ensimmäisenä pääsi kokeiluun hauska mäyräkoira, jonka tyttäreni askarteli itsellensä.


Minä puolestani sain vihdoinkin toteutettua hamahelmistä Sylvanian families-hahmoille sängyn, jota tytär on toivonut jo jonkun aikaa. Tilauksia toki sateli tämän jälkeen lisää ja seuraavaksi pitäisi kuulemma valmistua parisänky. Sitä ennen täytynee ostella lisää helmiä, sillä tyttäremme on innostunut yhdessä isänsä kanssa tekemään jääkaappimagneetteja samaisista helmistä. Mikäpä siinä, mukavaa puuhaa tuo on.

Kuvassa sänky, aiemmin tekemäni hylly sekä tyttären tekemä matto.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos terveisistäsi! :)