sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kesä!

Vihdoinkin se on täällä. Aurinko, lämpö, vihreys. Kesä. Viikonloppu kuluikin ulkoilun ja pihahommien merkeissä ja ruoka toki valmistui grillissä.

Meillä on pikkuinen oma piha, jossa siinäkin onneksi pääsee toteuttamaan pieniä puutarha-unelmia. Viikonlopun aikana kävin läpi norjanangervojamme, joiden juurille rikkakasvit ja ruoho yrittivät tehdä pesää. Pensasaitamme on nyt kolme vuotta vanha ja siinä on toistakymmentä norjanangervoa, joiden kukkimista jälleen odottelen.

Kukkapenkissäkin näkyy jo mukavasti eloa kun päivänliljat, verikurjenpolvet ja viime keväänä lahjaksi saamani lilja nousevat pikkuhiljaa. Viikonlopun aikana bongasin myös pienen alun kuunliljassa. Joka päivä näkyy kasvua ja sitä onkin jännä seurata. Kesäkukkapenkki on vasta tekeillä ja siksi viikonlopun aikana pääsivätkin ulkoilemaan ensimmäistä kertaa köynnöskrassin taimet. Myös pensaspaprikan ja ruusupavun taimet kylpivät auringossa.

Paljon on vielä puuhaa ja etupihan kivetyskin kaipaa rikkaruohojen kitkentää. Tuomipihlajan juurelle olisi kiva laittaa jotakin kasvamaan ja amppelikukatkin odottelevat vielä. Mummulta sain hänen kasvattamansa pelargonian alut, joissa onkin jo nuppuja. Kukkien pitäisi olla lohenpunaiset.

Onneksi on ihana kesä. <3

4 kommenttia:

  1. ihania hommia siellä teillä !

    VastaaPoista
  2. Just eilen mietin että Norjanangervot vois olla meilläkin kivat jossain, mutta en keksinyt vielä missä, täytyy tuumia lisää.

    VastaaPoista
  3. kivat noi hamahelmi jutut ...pitää kokeilla

    VastaaPoista

Kiitos terveisistäsi! :)