maanantai 7. huhtikuuta 2014

Paistettua omenaa ja banaanilättyjä

Viime syksynä hyväkarpatessani keksin itselleni ihanan makean korvikkeen, jota kutsuin omenapiirakaksi. Todellisuudessa kyse on vain pannulla voissa paistetuista omenan siivuista, joissa on reilusti kanelia, mutta tuoksu on kuin parhaimmassakin herkussa ja maku on kohdillaan. Suosittelen kokeilemaan. :)
Kerran sain ystäväni luona banaanilättyjä ja paistelin niitä sitten kotosallakin, mutta sitten vallan unohdin koko lätyt pitkiksi ajoiksi ja vasta viime viikolla ne tulivat mieleeni yht äkkiä. Ei muuta kuin äkkiä paistamaan ja kun kuopuskin näistä lätyistä pitää, niin paistoin parina päivänä peräkkäin. :) Ensimmäiset nautin pelkän turkkilaisen jugurtin kera ja toisen päivän satsin kookoshiutaleilla. Aivan ihania lättyjä! Niin ja mitä niihin sitten laitoinkaan.. Soseutin yhden banaanin haarukalla ja sekoitin joukkoon kananmunan sekä kanelia. Paistoin miedolla lämmöllä voissa ja herkuttelin. Nams!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos terveisistäsi! :)