torstai 27. helmikuuta 2014

Testailua

Asensin puhelimeeni bloggerin sovelluksen sillä ajatuksella, että se voisi edesauttaa blogin pitämistä. Sovellus osoittautui kuitenkin niin huonoksi sekä kuvien lisäämisen että tekstien muokkaamisen suhteen, että lopulta poistin koko sovelluksen. Harmi sinänsä, sillä hyvin usein tulee napattua kuvia puhelimella ja olisi ollut paljon kätevämpää tehdä blogi-päivityksiäkin puhelimen kautta. Se olisi voinut herätellä tämänkin blogin unesta.

Toinen testailu liittyy hamahelmiin, joita esikoinen toivoi saavansa joulupukilta ja saikin sitten. Niitä on käytetty jo lukuisat kerrat ja lopulta päätimme testata myös sen silityspuolen. Ensimmäisillä kerroilla tuli silitettyä vähän liiankin kanssa, mutta pimeässä hohtavista helmistä tuli jo kivoja lopputuloksia. Lisäksi tyttö innostui tekemään mattoja Sylvanian families-talossa asustavalle pupuperheelle ja minä puolestani löysin netistä tämän sivuston, jossa on lukuisia erilaisia ideoita hamahelmeilyyn, joista osaa tulemme vielä testaamaan yhdessä. Itseäni kiinnostaisi tehdä nukkekodin kalusteita tyttären pupuperheelle ja tämän projektin etenemisestä kirjoittelen mahdollisesti myöhemmin.

Muutenkin kaikenlaisia ideoita tulvii mieleen. Vanhoihin kirjoihin liittyviä projekteja on työn alla ja lisäksi mieleni tekisi maalata yksi pieni pöytä sekä laittaa makuuhuoneessa oleva laatikosto uusiin väreihin. Jälkimmäiseen voisi kokeilla d-c-fix muoveja.  Ideoita kyllä riittää, mutta ajan löytäminen onkin sitten aina toinen juttu. No hiljaa hyvä tulee ja mikäs kiire tässä on. ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä on kans askarreltu kuluneen viikon aikana kovasti hamahelmillä. Pitääkin tsekata toi linkkisivu, sieltä vois löytyä uusia ideoita :)!

    VastaaPoista
  2. Varmaan googlettelemalla löytyisi vielä lisääkin ideoita, mutta tuoltakin niitä löytyi jo mukavasti. :)

    VastaaPoista

Kiitos terveisistäsi! :)