maanantai 28. tammikuuta 2013

Zumba-peli

Olen ollut syksystä lähtien taas todella innostunut zumbasta, mutta nuo samat levyt alkoivat pikkuhiljaa kyllästyttämään ja mietin hankkisinko uusia. Päädyin kuitenkin ostamaan Zumba Fitness 2-pelin playstationille ja ostosta ei ole tarvinnut katua.

Pelissä voi valita yksittäisiä kappaleita tanssittavaksi, harjoitella askelia tai "osallistua" tunnille, jonka keston voi valita kolmesta vaihtoehdosta. Tunnin tehon voi myös valita. Lisäksi on mahdollista valita kappaleista mieluisimmat ja tehdä niistä omia listoja. Pelistä riittää siis takuulla useammaksi treeni-kerraksi.

Ensimmäisellä kerralla valitsin keskipitkän tunnin, jonka kesto oli noin 45 minuuttia. Alkuun oli hankaluuksia pysyä mukana, kun kuviot ja osa askeleistakin oli uusia, mutta se teki treenaamisesta ainoastaan hauskempaa, koska olin zumba-levyjäni pyörittänyt jo niin monta kertaa, että osasin ne lähes ulkoa. Ensimmäisellä pelikerralla hiki virtasi ja oli sellainen fiilis, että haluaisi vaan jatkaa ja jatkaa ja onhan tuota sitten tullutkin pelailtua lähes päivittäin. Nyt alkaa taas ne vanhatkin zumba-levyt kiinnostamaan, kun on välillä tehnyt uusiakin juttuja.

Talveen kuuluu toki myös talviliikunta ja innostuin tuossa muutama päivä sitten potkuttelemaan esikoiseni potkukelkalla ja lapsi toki kyydissä. Se olikin aika tehokasta liikuntaa! Lisäksi kiipeilimme lumikasoissa ja laskimme pyllymäkeä. On tämä talvikin kyllä ihanaa aikaa. :)

Talvisten päivien ruuaksi sopii vaikkapa tänään valmistamani kanakeitto:
- vettä
- perunoita
- Kariniemen kananpojan fileesuikaleita chili-hunaja
- keittojuureksia
- ruokakermaa
- kokonaisia maustepippureita, paprikajauhetta, kohtuudella valkosipulia ja paljon currya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos terveisistäsi! :)